A KDNP-s politikus a CPG punkzenekart idézve kitépné Tordai Bence belét

A KDNP-s politikus a CPG punkzenekart idézve kitépné Tordai Bence belét

Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, és Szirmay Tamás igen aktív a Facebookon. Szirmay Tamás, úgy tűnik, szereti a punkzenét, és Szirmay Tamás nem szereti a Párbeszéd képviselőjét, Tordai Bencét.

Szirmay Tamás kereszténydemokrata létére nem érti, miről szól a kereszténység. Szirmay Tamás kereszténydemokrata létére nem érti, miről szól a demokrácia.

Szirmay Tamás ugyanis „átírta“ a CPG együttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kiposztolta a Facebookra.

Szirmay azóta törölte a posztot, de így is eljutott Tordaihoz, aki annyival kommentálta, hogy „adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus“.

A szeretetteljes gesztus apropóját feltehetően Tordai tegnapi performance-a ihlette. A képviselő a Párbeszéd nevében ezzel az akcióval tiltakozott a tb-törvény ellen, amely százezreket rakhat ki az orvosi ellátásból – ha a köztársasági elnök aláírja.

„Koporsót hoztunk Áder Jánosnak. Ne írja alá a TB-törvényt, mert az emberéletekbe kerülhet!” – írta Facebook-oldalán a bizarr demonstrációt hirdető posztnál Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője.

(forrás: magyarnarancs)

Oszd meg, ha tetszett!

Bezár