Újbuda DK-s polgármestere máris lecserélte a kabinetfőnökét

Újbuda DK-s polgármestere máris lecserélte a kabinetfőnökét

Hetek után menesztette kabinetfőnökét Újbuda polgármestere. Lakos Imrétől barátságban vált el a kerület, de az egységes cselekvés most a véleménykülönbségeket is felülírja – írta Facebook posztjában László Imre.

Közös megegyezéssel arra a döntésre jutott a XI. kerületet vezető László Imre Lakos Imrével, Újbuda Polgármesteri Hivatalának eddigi kabinetfőnökével, hogy befejezik a közös munkát. Ezt László Imre jelentette be egy Facebook-posztban.

Az Újbudát irányító politikus hozzátette, hogy bár barátságban váltak el, de mint írta, „elkerülhetetlennek látjuk, hogy a kerület vezetése az önkormányzati testületben és a hivatalban egyaránt erős politikai, szakmai, emberi egységre épüljön”.

Majd azt is hozzátette: „Most nem a viták, hanem a tettek ideje van. Egyetértettünk abban Lakos Imrével, hogy fontosabb az egységes, közös cselekvés, mint az azt esetleg akadályozó véleménykülönbség”.

Lakos menesztése azért is kelthet meglepetést, mert csupán egy hónapja került az akkor már polgármesterként tevékenykedő László Imre mellé.

Oszd meg, ha tetszett!

Bezár