Zugló MSZP-s polgármesterjelöltje szerint a nyugdíjasokat átverő hazugsággal riogat a kampányhajrában Fidesz

Zugló MSZP-s polgármesterjelöltje szerint a nyugdíjasokat átverő hazugsággal riogat a kampányhajrában Fidesz

Rémhíreket terjeszt a Fidesz Zuglóban – ezt állítja a polgármesterségért induló Horváth Csaba.

Az ellenzéki politikus állítása szerint a kerületi kormánypárti politikusok azt híresztelik, hogy amennyiben nem a Fideszre szavaznak, megszüntetik a kerületi nyugdíjasok ingyenes úszáslehetőségét a BVSC uszodájában. Horváth Csaba ezzel szemben garantálja az ellenzéki összefogás nevében is, hogy a kedvezmények megmaradnak.

„Az elmúlt napokban azt a rémhírt kezdték el terjeszteni a fideszesek a BVSC uszodájában, ahol a nyugdíjasok a zuglói önkormányzatától ingyenes uszodabérlettel rendelkeznek, hogy ez csak akkor marad meg, ha a Fideszre szavaznak. Ez nyilvánvalóan egy szemenszedett hazugság. Emellett azt is terjesztik, hogy ezt a problémát majd ők megoldják.

Mindennek az a pikantériája, hogy Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester – aki a polgármesterségért indul – hatáskörébe tartozik a sport területe, tehát Rozgonyi Zoltán azért akadályozza, hogy jogtiszta helyzet legyen, hogy a kampányban ő elő tudjon állni megoldó emberként. Ez már azért elég aljas, mert közben szerencsétlen nyugdíjasokat becsapják vagy legalábbis próbálják, akik nem értik a helyzetet” – nyilatkozta szerda délután a Klubrádió kérdésére.

A szocialista jelölt az ötpárti szövetség jegyében garantálja, hogy ez a „vívmány” sok más kedvezmény mellett, amit a nyugdíjasok Zuglóban kapnak hosszú távon megmaradnak a Fidesz „keverésétől” függetlenül.

Oszd meg, ha tetszett!

Bezár