Villanófény: Tarlós a kanyarban már Karácsony hátát nézheti

Villanófény: Tarlós a kanyarban már Karácsony hátát nézheti

Legalábbis a legfrissebb közvéleménykutatási adatok szerint.

Ugyanis a baloldali lojalitással jegyzett Publicus Intézet mérése szerint Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt 47, míg legyőzendő ellenlábasa, Tarlós István 49 százalékon áll a fővárosi lakosság szimpátiáját tekintve.

A futottak még kategóriában Puzsér Róbert is látható a radaron 4 százalékkal, míg a Berki Krisztián nevű 0 százalékon dübörög.

A közvéleménykutatásban arra is rákérdeztek többek közt, hogy a küzdelembe belefér-e egy Tarlós-Tordai vitához hasonló esemény. 73 százalék elutasítja a történteket és erről még a Fidesz szimpatizánsainak az 52 százaléka is így vélekedett.

A biztos szavazók körében végzett mérés alapján több mint izgalmas kampányhajrában élhetjük meg Budapest további sorsáról szóló szavazás eredményét. Miután, legalábbis a Publicus által mért különbség a továbbiakban is tartja a dinamikáját, elvileg Karácsonyé és a szabad Budapesté lesz a jövő.

Mindezt már csak azért is komolyan veendő esélyként lehet kezelni, mert a kormányistállóban mérő Századvég Intézet hasonló aránypárt regisztrált, de a megrendelés szellemében irreális különbséggel: ott 56-36 százalékkülönbséggel tesznek Tarlósra.

Oszd meg, ha tetszett!

Bezár