A második kerületi ellenzék máris nyert a fideszes polgármesterrel szemben

A második kerületi ellenzék máris nyert a fideszes polgármesterrel szemben

A Fővárosi Választási Bizottság Örsi Gergelynek (a kerületi ellenzék polgármesterjelöltje – a szerk.) adott igazat, miután a Helyi Választási Bizottság határozata kapcsán fellebbezett, és kimondta, hogy a fideszes polgármester Láng Zsolt közpénzen önreklámja kampánykiadvány.

őrsi

„A Fidesz több tízmillió forintot költött közpénzből, hogy saját magát reklámozza a ’13 éve együtt, Buda szívében’ kiadványával, amit rendkívül ízlésesen többek közt óvodákban, iskolákban, rendelőkben terjesztett, amellett hogy minden kerületi postaládába jutott legalább egy példány a drága kiadványból.

őrsi3Ebből a pénzből, amit propagandára költöttek, meg lehetett volna csinálni a Bambi Eszpresszó előtt hiányzó zebrát, lehetett volna a kerületi bölcsődei és óvodai gondozók fizetéskiegészítésére fordítani vagy akár az Átrium megmentésére!” – idézte a bírósági ítéletet a Szövetség a II. kerületért oldalán a helyi ellenzék polgármesterjelöltje, Őrsi Gergely.

Őrsiék ezzel együtt nem gyűlöletkampánnyal, hanem „helyiérdekű” politizálással győzik meg a lakosokat a változás szükségességéről. Ennek példája többek között, hogy miután értesültek a Rómer Flóris utcában az üveggyűjtő szigetet övező botrányos állapotokról, a helyszínen összeszedték az el nem szállított hulladékot és bezsákolva elfuvarozták a közeli hulladékudvarba.

A polgármester helyett s nem közpénzből.

Oszd meg, ha tetszett!

Bezár